Camino del Norte Spania

Nå er det bare 3 dager til vi setter oss på flyet til Spania for å starte på en ny "Camino". Vi har tidligere gått Camino Frances - opptil flere ganger..... Vi har gått til Finisterre og Muxia, fra Porto til Santiago. De siste årene har vi gått Via de la Plata fra Sevilla til Astorga, og fra Ourense til Santiago. Nå var det på tide å prøve en ny vandringsvei. Vi diskuterte lenge og vel før vi bestemte oss for Camino del Norte. Alternativene var Camino Ingles og Camino Primitivo. De får vente til en annen gang!

Disse turene er testtureer for å finne ut hvilke deler som passer til å arrangere fellesvandringer på ved en senere anledning. Foreløpig tilbyr CaminoWalks kun vandring på Camino Frances. I år går vandringen der fra Sarria og de siste 111 km inn til Santiago, slik at det kvalifiserer for Compostellaen. Se "Vandring i Spania" eller forsiden for mer informasjon.

Vi flyr til Madrid på onsdag og tar nattbussen til San Sebastian hvor vi starter å gå fredag 28. september. Vi gleder oss til flott natur, god mat og vin, og ikke minst de små og store kyststedene vi kommer innom. I Bilbao har vi planlagt en hviledag, slik at vi får med oss severdighetene i denne byen, bl.a. "Güggenheim-museet".

Følg med her på bloggen for bilder og beskrivelser av vandringen.