Spania Sommer 2019

 

Sommeren vandring i Spania er lagt ut. Vi starter vandring i Sarria 26. juni om morgenen, og avslutter i Santiago 1. juli om ettermiddagen. Deltagerne står fritt til å velge transport til/fra start- og sluttsted for vandringen.
 
På alle overnattingsstedene/stoppene, er det mulighet for overnatting på herberge – pris € 5-10 per seng i flersengsrom. Det er ikke alltid det er mulig å reservere senger, men det er sjelden problem å finne et sted å sove. For de som ønsker å overnatte på pensjonat/enkelt hotel, vil CaminoWalks hjelpe til med reservasjon av rom, fra € 30 pr dobbeltrom.
 
CaminoWalks bistår med vandreledelse, hjelp til å reservere hotellrom etc, veiledning ved transport, og generell guiding langs Caminoen. Hver deltager betaler selv alle utgifter til overnatting, transport og mat underveis.
 
Pris for veiledning/guiding: NOK 1.500,-
For mer informasjon om vandringen - ta kontakt så sender vi en mer detaljert plan på mail/messenger.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.