Camino Frances fra St Jean Pied de Port til Santiago de Compostela

28. august flyr jeg til Madrid for å starte reisen videre til SJPdP i Frankrike. Der starter vandringen på Camino Frances. Jeg har forberedt meg i snart et halvt år på denne turen og gleder meg stort. Første gang jeg gikk her var i 2003. Nå er jeg 20 år eldre og noen kilo tyngre, og jeg er spent på hvordan det blir å gå over Pyreneene de to første dagene. Av de samme grunnene har jeg valgt å benytte meg av bagasjetransport denne gangen. Jeg har bestilt alle overnattingene og bagasjetransport for til sammen 37 dager på vandring. jeg har ikke lagt inn noen hviledager, men enkelte av dagene blir kortere enn andre, og jeg regner alt under 10 km som en liten hviledag.

Pilegrimsgata i SJPdP

Jeg vil legge ut mine innrykk av turen, samt bilder, underveis – så følg med. Starten går 31. august 2022.